Gå tillbaka
Frågor och svar
Här kan du ställa en fråga till regissören och även läsa vad andra har frågat och fått för svar. Den senast besvarade frågan ligger överst.
Per frågade: Är det här en film eller är det ett album?
Magnus svarade: Primärt är det en film, men det kommer också att släppas både ett album och en bok i anslutning till filmen.
Lisa frågade: Har ni släppt någon trailer än, så man kan se lite av filmen?
Magnus svarade: Nja, inte direkt en trailer, men klipp från filmen förekommer i två musikvideor till låtarna "För mycket begärt" och "En barndoms sköna sommar". Låtarna kommer för övrigt att vara med på albumet "En stund i tiden".
Eva frågade: Varför har du gjort den här filmen?
Magnus svarade: Oj! Det här skulle kunna bli ett hur långt svar som helst men den korta varianten är att när jag väl hade fått idén kunde jag helt enkelt inte låta bli...
Nisse frågade: Hur länge har du arbetat med den här filmen?
Magnus svarade: Idén föddes i juni 1999. Manus började ta form under de följande åren. Inspelningen började 3:e juni 2003 och pågår fortfarande.
Hans frågade: Vem riktar sig den här filmen till?
Magnus svarade: Alla som vill ha en avkopplande stund. Alla som tycker det är kul att filosofera över världen i allmänhet och livet i synnerhet. Alla som vill ha något att fundera på.
Mathias frågade: När kommer filmen att bli klar?
Magnus svarade: Redo för förhandsvisning hoppas jag den ska bli sommaren 2015. När den blir färdig för premiär vet jag inte.
Anna frågade: Varför väljer du att ha flera förhandsvisningar innan filmen är helt färdig?
Magnus svarade: Den kommer att vara färdig till förhandsvisningarna men den här typen av film skulle jag egentligen kunna arbeta vidare på i oändlighet. Idéer väcker nya idéer hela tiden. Jag känner att jag behöver lite feedback för att tvinga mig till ett definitivt avslut.
Matilda frågade: Vem är producent för den här filmen?
Magnus svarade: Det här är ett soloprojekt så jag både finansierar och producerar filmen själv. Medverkar gör dock ett antal skådespelare och musiker.
Om du själv vill ställa en fråga till regissören så skicka den till enstunditiden@magnus.se. Svaret kommer att publiceras på den här sidan så glöm inte att ange vilket namn du vill signera med.